Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Belenenses het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dr. Magalhães Pessoa in Leiria.

Via de Belenenses - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Belenenses en Moreirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 21e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Vitoria van Moreirense via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 29 minuten was het C. Akas die Belenenses op een 1-0 voorsprong zette. In de 67e minuut moest Belenenses verder met een man minder nadat T. Boni een rode kaart had gekregen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Andre Luis de gelijkmaker voor Moreirense in de 86e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 87e minuut werd Petit van Belenenses met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Moreirense met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Belenenses - Moreirense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty gemist Moreirense Penalty gemist S. Vitoria Moreirense
29' Doelpunt Belenenses Doelpunt C. Akas met assist van Carraca Belenenses 1-0
38' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Ribeiro Belenenses
44' Wissel Belenenses Wissel R. Camacho voor N. Pedro Belenenses
47' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
53' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Yan Moreirense
56' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Sousa Belenenses
60' Wissel Moreirense Wissel Andre Luis voor F. Pacheco Moreirense
61' Wissel Moreirense Wissel G. B. Franco voor S. Vitoria Moreirense
67' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor T. Boni Belenenses
68' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor F. Soares Moreirense
70' Wissel Belenenses Wissel A. Lukovic voor A. Sousa Belenenses
70' Wissel Belenenses Wissel C. Sousa voor Chico Teixeira Belenenses
78' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor L. F. da Silva Nunes Belenenses
78' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor I. Camara Moreirense
78' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Lukovic Belenenses
81' Wissel Moreirense Wissel R. Conceicao voor F. Pires Moreirense
81' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor Paulinho Moreirense
86' Doelpunt Moreirense Doelpunt Andre Luis met assist van R. Conceicao Moreirense 1-1
87' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor Petit Belenenses
90' Wissel Belenenses Wissel Diogo Calila voor A. Ndour Belenenses
95' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Phete Belenenses
95' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosic Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Moreirense
Opstellingen Belenenses - Moreirense
De opstellingen van Belenenses en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Moreirense

Belenenses en Moreirense treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 1 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Belenenses als Moreirense wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Moreirense 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 18e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 15e plaats.