Nabeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 25 februari 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Belenenses het vrijdag 25 februari 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dr. Magalhães Pessoa in Leiria.

Via de Belenenses - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-2 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Denilson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Paços de Ferreira vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Paços de Ferreira vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Ferreira op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira.

LIVE Belenenses - Paços de Ferreira 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Baixinho Paços de Ferreira
45' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Safira Belenenses
46' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor C. Akas Belenenses
48' Penalty Paços de Ferreira Penalty Denilson Paços de Ferreira 0-1
54' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
57' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Ferreira Paços de Ferreira
60' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
62' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt H. Ferreira met assist van M. Djalo Paços de Ferreira 0-2
67' Wissel Belenenses Wissel Lica voor B. Baraye Belenenses
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor H. Ferreira Paços de Ferreira
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Gaitan voor M. Djalo Paços de Ferreira
77' Wissel Belenenses Wissel A. Lukovic voor A. Sousa Belenenses
77' Wissel Belenenses Wissel A. Ndour voor A. Camara Belenenses
88' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor Denilson Paços de Ferreira
88' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor Lucas Silva Paços de Ferreira
88' Wissel Belenenses Wissel Braima voor N. Pedro Belenenses
88' Wissel Belenenses Wissel Chico Teixeira voor S. Sithole Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Paços de Ferreira
Opstellingen Belenenses - Paços de Ferreira
De opstellingen van Belenenses en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira

Belenenses en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 27 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 10 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Belenenses. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 6
Winst Paços de Ferreira 10
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 18e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 11e plaats.