Nabeschouwing Benfica - Vitória Guimarães (5-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 18 maart 2023 - 19:00 uur



In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Benfica het zaterdag 18 maart 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Vitória Guimarães (5-1)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 5-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Vitória Guimarães
Goals
5
1
LIVE Benfica - Vitória Guimarães 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Vitória Guimarães
Opstellingen Benfica - Vitória Guimarães

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benfica - Vitória Guimarães

Benfica en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 1 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 24 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 24
Winst Vitória Guimarães 3
Gelijkspel 4
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 1e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Benfica - Vitória Guimarães Opstelling Benfica Opstelling Vitória Guimarães Live Benfica - Vitória Guimarães Live Benfica - Vitória Guimarães kijken Benfica - Vitória Guimarães kijken Live Benfica - Vitória Guimarães stream Benfica - Vitória Guimarães Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Vitória Guimarães Uitslag Benfica - Vitória Guimarães Statistieken Benfica - Vitória Guimarães Primeira Liga 2022/2023 Benfica - Vitória Guimarães wedden Benfica - Vitória Guimarães gokken Benfica - Vitória Guimarães Unibet