Nabeschouwing Boavista - Belenenses (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 25 oktober 2021 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Boavista het maandag 25 oktober 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Belenenses (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Boavista en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Boavista en Belenenses gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Boavista, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Boavista - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Phete Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel A. Camara voor A. Ndour Belenenses
57' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Camara Belenenses
61' Wissel Belenenses Wissel S. Sithole voor T. Phete Belenenses
62' Wissel Belenenses Wissel C. Sousa voor A. Lukovic Belenenses
65' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor K. Gorre Boavista
65' Wissel Boavista Wissel S. Perez voor T. Reymao Boavista
66' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Cannon Boavista
70' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Varela Belenenses
72' Wissel Belenenses Wissel N. Pedro voor Safira Belenenses
72' Wissel Belenenses Wissel C. Akas voor N. Varela Belenenses
73' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor L. F. da Silva Nunes Belenenses
81' Wissel Boavista Wissel P. NTep voor T. Morais Boavista
85' Gele kaart Boavista Gele kaart voor J. Garcia Boavista
86' Wissel Boavista Wissel I. Vukotic voor R. Cannon Boavista
86' Wissel Boavista Wissel P. Malheiro voor G. Makouta Boavista
90' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Hamache Boavista
93' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Musa Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Belenenses
Opstellingen Boavista - Belenenses
De opstellingen van Boavista en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Belenenses

Boavista en Belenenses treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Boavista 8
Winst Belenenses 6
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 8e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.