Nabeschouwing Boavista - Famalicão (2-5) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Boavista het vrijdag 5 november 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Famalicão (2-5)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 2-5 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Famalicão kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van P. Brazao. Famalicão vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. B. Banza op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Boavista de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Musa.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Famalicão vergroot nadat A. Penetra de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 48e minuut nadat S. B. Banza namens Famalicão de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Na 58 minuten werd R. Cannon van Boavista met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel in de 72e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Rodrigues Pepe van Famalicão die de score op 1-5 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Y. Njie van Boavista die daarmee in de 77e minuut de eindstand bepaalde: 2-5. Na 90 minuten kreeg ook R. Abascal van Boavista een tweede gele kaart van de scheidsrechter, waardoor deze het veld vroegtijdig moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Mota bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Famalicão.

LIVE Boavista - Famalicão 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Famalicão Doelpunt P. Brazao Famalicão 0-1
16' Doelpunt Famalicão Doelpunt S. B. Banza met assist van P. Brazao Famalicão 0-2
37' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor S. B. Banza Famalicão
39' Wissel Boavista Wissel Nathan voor T. Ilori Boavista
39' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Hamache Boavista
44' Doelpunt Boavista Doelpunt P. Musa met assist van Nathan Boavista 1-2
45' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Nathan Boavista
46' Doelpunt Famalicão Doelpunt A. Penetra met assist van Rodrigues Pepe Famalicão 1-3
46' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor T. Morais Boavista
46' Wissel Boavista Wissel I. Vukotic voor G. Makouta Boavista
48' Doelpunt Famalicão Doelpunt S. B. Banza Famalicão 1-4
55' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor I. Jaime Famalicão
58' Rode kaart Boavista Rode kaart voor R. Cannon Boavista
61' Wissel Boavista Wissel P. Malheiro voor K. Gorre Boavista
63' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Abascal Boavista
65' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. Perez Boavista
66' Wissel Famalicão Wissel I. Rodrigues voor I. Jaime Famalicão
72' Doelpunt Famalicão Doelpunt Rodrigues Pepe met assist van I. Rodrigues Famalicão 1-5
75' Wissel Famalicão Wissel Pablo voor P. Brazao Famalicão
76' Wissel Famalicão Wissel Marcos Paulo voor S. B. Banza Famalicão
77' Doelpunt Boavista Doelpunt Y. Njie Boavista 2-5
77' Wissel Boavista Wissel F. Ferreira voor Y. Hamache Boavista
82' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Pablo Famalicão
87' Wissel Famalicão Wissel D. Tavares voor Rodrigues Pepe Famalicão
87' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor Heriberto Tavares Famalicão
94' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor R. Abascal Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Famalicão
Opstellingen Boavista - Famalicão
De opstellingen van Boavista en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Famalicão

Boavista en Famalicão treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Boavista als Famalicão wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Boavista 1
Winst Famalicão 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 9e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 16e plaats.