Nabeschouwing Boavista - Moreirense (1-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 19 december 2021 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Boavista het zondag 19 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Moreirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Y. Hamache, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg Nathan van Boavista voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Boavista de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Boavista.

LIVE Boavista - Moreirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Pacheco Moreirense
34' Doelpunt Boavista Doelpunt Y. Hamache met assist van Y. Njie Boavista 1-0
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Nathan Boavista
46' Wissel Moreirense Wissel N. Jambor voor F. Pacheco Moreirense
46' Wissel Moreirense Wissel S. Mane voor F. Soares Moreirense
74' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor F. Pires Moreirense
75' Wissel Boavista Wissel P. NTep voor Y. Njie Boavista
79' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
80' Wissel Moreirense Wissel R. Conceicao voor W. Silva Moreirense
82' Wissel Boavista Wissel I. Vukotic voor G. Affonso Boavista
91' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor Nathan Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Moreirense
Opstellingen Boavista - Moreirense
De opstellingen van Boavista en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Moreirense

Boavista en Moreirense treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 19 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Boavista als Moreirense wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Boavista 5
Winst Moreirense 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 14e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 17e plaats.