LIVE Boavista - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga

Zondag 4 september 2022 - 02:00 uur

In de Primeira Liga neemt Boavista het zondag 4 september 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Boavista - Paços de Ferreira 0-0

Vanaf zondag 4 september 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Boavista - Paços de Ferreira volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 24 dagen, 3 uur, 11 minuten en 3 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Paços de Ferreira
Opstellingen Boavista - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Boavista - Paços de Ferreira

Boavista en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 21 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 10
Winst Paços de Ferreira 5
Gelijkspel 5
Totaal 20
Tags
Boavista - Paços de Ferreira Opstelling Boavista Opstelling Paços de Ferreira Live Boavista - Paços de Ferreira Live Boavista - Paços de Ferreira kijken Boavista - Paços de Ferreira kijken Live Boavista - Paços de Ferreira stream Boavista - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Paços de Ferreira Uitslag Boavista - Paços de Ferreira Statistieken Boavista - Paços de Ferreira Primeira Liga 2022/2023 Boavista - Paços de Ferreira wedden Boavista - Paços de Ferreira gokken Boavista - Paços de Ferreira Unibet