Nabeschouwing Casa Pia - Famalicão (1-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Casa Pia het zondag 18 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Pina Manique in Lisboa.

Via de Casa Pia - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Famalicão (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door L. Bolgado da Costa, waarmee Casa Pia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Casa Pia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Casa Pia - Famalicão 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Pele Famalicão
46' Wissel Casa Pia Wissel L. Bolgado da Costa voor F. Varela Casa Pia
60' Doelpunt Casa Pia Doelpunt L. Bolgado da Costa met assist van T. Kunimoto Casa Pia 1-0
63' Wissel Famalicão Wissel J. Kadile voor T. Fonseca Famalicão
63' Wissel Famalicão Wissel Z. Youssouf voor Pele Famalicão
63' Wissel Famalicão Wissel A. Millan voor R. Fonte Famalicão
69' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor P. Brazao Famalicão
69' Wissel Famalicão Wissel Puma voor R. Lima Famalicão
71' Wissel Casa Pia Wissel Neto voor R. Baro Casa Pia
71' Wissel Casa Pia Wissel Rafael Martins voor Clayton Casa Pia
76' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor A. Taira Casa Pia
79' Wissel Casa Pia Wissel Y. Eteki voor A. Taira Casa Pia
82' Wissel Casa Pia Wissel Leo Natel voor G. Saviour Casa Pia
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Famalicão
Opstellingen Casa Pia - Famalicão
De opstellingen van Casa Pia en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Famalicão

Casa Pia en Famalicão treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Casa Pia en Famalicão elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Casa Pia 0
Winst Famalicão 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 7e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 16e plaats.