Nabeschouwing Casa Pia - Rio Ave (1-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Casa Pia het zondag 30 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Pina Manique in Lisboa.

Via de Casa Pia - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Rio Ave (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo geëindigd in een 1-0 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door G. Saviour, waarmee Casa Pia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Casa Pia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Casa Pia - Rio Ave 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Rio Ave Wissel L. Ruiz voor Aziz Rio Ave
27' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor A. Taira Casa Pia
41' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor S. Aderlan Rio Ave
46' Wissel Casa Pia Wissel N. Zolotic voor J. Nunes Casa Pia
57' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor F. Varela Casa Pia
58' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor E. Boateng Rio Ave
64' Wissel Casa Pia Wissel L. Bolgado da Costa voor F. Varela Casa Pia
64' Wissel Casa Pia Wissel Leo Natel voor T. Kunimoto Casa Pia
66' Doelpunt Casa Pia Doelpunt G. Saviour met assist van Neto Casa Pia 1-0
70' Wissel Rio Ave Wissel Fabio Ronaldo voor M. Baeza Rio Ave
70' Wissel Rio Ave Wissel J. Graca voor A. Samaris Rio Ave
71' Wissel Rio Ave Wissel Ukra voor Josue Sa Rio Ave
71' Wissel Casa Pia Wissel Y. Eteki voor A. Taira Casa Pia
79' Wissel Rio Ave Wissel J. Ferreira voor Costinha Rio Ave
80' Wissel Casa Pia Wissel Cuca voor Neto Casa Pia
93' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor J. Graca Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Rio Ave
Opstellingen Casa Pia - Rio Ave
De opstellingen van Casa Pia en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Rio Ave

Casa Pia en Rio Ave treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Casa Pia en Rio Ave elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Casa Pia 0
Winst Rio Ave 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 5e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 12e plaats.