Nabeschouwing Casa Pia - Vizela (0-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Casa Pia het zondag 9 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Pina Manique in Lisboa.

Via de Casa Pia - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Vizela (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Vizela is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vizela. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door R. Guzzo, waarmee Vizela met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Vizela uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Casa Pia - Vizela 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor A. Taira Casa Pia
23' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Guzzo Vizela
39' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor T. Kunimoto Casa Pia
64' Wissel Vizela Wissel M. Osmajic voor A. Schmidt Vizela
67' Doelpunt Vizela Doelpunt R. Guzzo met assist van N. Moreira Vizela 0-1
74' Wissel Casa Pia Wissel Neto voor A. Taira Casa Pia
74' Wissel Casa Pia Wissel Y. Eteki voor R. Baro Casa Pia
78' Wissel Casa Pia Wissel Rafael Martins voor V. Fernandes Casa Pia
79' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor J. Nunes Casa Pia
84' Wissel Casa Pia Wissel E. Ferreira voor T. Kunimoto Casa Pia
85' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor N. Moreira Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Vizela
Opstellingen Casa Pia - Vizela
De opstellingen van Casa Pia en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Vizela

Casa Pia en Vizela treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Casa Pia en Vizela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Casa Pia 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 4e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 14e plaats.