Nabeschouwing Chaves - Estoril (1-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Chaves het zaterdag 1 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Estoril (1-1)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Chaves en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 25e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg F. Geraldes van Estoril via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 39 minuten was het H. Hernandez die Chaves op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Martins namens Estoril in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chaves - Estoril 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Ponck Chaves
25' Penalty gemist Estoril Penalty gemist F. Geraldes Estoril
28' Gele kaart Chaves Gele kaart voor B. A. Langa Chaves
36' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Guimaraes Chaves
39' Doelpunt Chaves Doelpunt H. Hernandez met assist van Joao Teixeira Chaves 1-0
42' Gele kaart Estoril Gele kaart voor J. Carvalho Estoril
53' Wissel Estoril Wissel T. Araujo voor Joaozinho Estoril
59' Wissel Chaves Wissel L. Singh voor Juninho Chaves
65' Wissel Estoril Wissel A. Marques voor Erison Estoril
65' Wissel Estoril Wissel S. J. Lea voor J. Carvalho Estoril
69' Wissel Chaves Wissel I. Abass voor J. Monroy Chaves
69' Wissel Chaves Wissel S. Sarr voor J. Mendes Chaves
76' Doelpunt Estoril Doelpunt R. Martins met assist van T. Gouveia Estoril 1-1
79' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Rosier Estoril
85' Wissel Estoril Wissel S. Andrade voor T. Gouveia Estoril
85' Wissel Estoril Wissel S. Delos voor R. Martins Estoril
92' Gele kaart Estoril Gele kaart voor T. Gouveia Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Estoril
Opstellingen Chaves - Estoril
De opstellingen van Chaves en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Estoril

Chaves en Estoril treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 25 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Chaves favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chaves 3
Winst Estoril 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 11e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 8e plaats.