Nabeschouwing Estoril - Belenenses (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 24 april 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het zondag 24 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Belenenses (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Estoril en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Rosier, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat Estoril via A. Franco op 2-0 kwam te staan. In de 66e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Safira van Belenenses die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

In de 91e minuut moest Estoril verder met een man minder, nadat L. Rosier een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Sandro van Belenenses de 2-2 maakte in de 96e minuut. In de 96e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Diogo Calila van Belenenses was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 97e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het R. Baro van Estoril die voortijdig moest vertrekken. In de 97e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest A. Camara van Belenenses vroegtijdig het veld verlaten. Na 90 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het A. Franco van Estoril die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Estoril - Belenenses 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Arthur Estoril
27' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Carraca Belenenses
27' Doelpunt Estoril Doelpunt L. Rosier met assist van J. Mboula Estoril 1-0
30' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joaozinho Estoril
46' Penalty Estoril Penalty A. Franco Estoril 2-0
46' Wissel Belenenses Wissel N. Pedro voor Braima Belenenses
59' Wissel Belenenses Wissel A. Camara voor R. Camacho Belenenses
59' Wissel Belenenses Wissel Chico Teixeira voor Carraca Belenenses
65' Gele kaart Estoril Gele kaart voor N. Ferraresi Estoril
66' Gele kaart Estoril Gele kaart voor A. Franco Estoril
66' Penalty Belenenses Penalty Safira Belenenses 2-1
67' Wissel Estoril Wissel R. Fonte voor L. Ruiz Estoril
70' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Rosier Estoril
71' Wissel Belenenses Wissel Lica voor Diogo Calila Belenenses
76' Wissel Estoril Wissel F. Geraldes voor A. Franco Estoril
80' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Sousa Belenenses
83' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Y. Tavares Belenenses
85' Wissel Belenenses Wissel Sandro voor S. Sithole Belenenses
87' Wissel Estoril Wissel R. Silva voor Arthur Estoril
87' Wissel Estoril Wissel B. Lourenco voor J. Mboula Estoril
91' Tweede gele kaart Estoril Tweede gele kaart voor L. Rosier Estoril
93' Gele kaart Estoril Gele kaart voor B. Lourenco Estoril
96' Doelpunt Belenenses Doelpunt Sandro Belenenses 2-2
96' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor Diogo Calila Belenenses
97' Rode kaart Estoril Rode kaart voor R. Baro Estoril
97' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor A. Camara Belenenses
97' Rode kaart Estoril Rode kaart voor A. Franco Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Belenenses
Opstellingen Estoril - Belenenses
De opstellingen van Estoril en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Belenenses

Estoril en Belenenses treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 4 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Estoril. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 3
Winst Belenenses 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 10e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.