Nabeschouwing Estoril - Santa Clara (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 29 november 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het maandag 29 november 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Santa Clara (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Estoril en Santa Clara geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Lincoln, waarmee Santa Clara met 0-1 de leiding nam. Estoril kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Rosier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette Crysan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Santa Clara de leiding in de wedstrijd nam.

A. Franco zette Estoril even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Estoril - Santa Clara 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Lincoln met assist van R. Costa Santa Clara 0-1
18' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
24' Doelpunt Estoril Doelpunt L. Rosier met assist van C. Soria Estoril 1-1
46' Wissel Estoril Wissel A. Franco voor J. Gamboa Estoril
54' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Ruiz Estoril
57' Gele kaart Estoril Gele kaart voor C. Soria Estoril
60' Wissel Estoril Wissel R. Fonte voor L. Ruiz Estoril
60' Wissel Estoril Wissel A. Xavier voor B. Lourenco Estoril
61' Wissel Estoril Wissel R. Valente voor F. Geraldes Estoril
64' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Crysan Santa Clara 1-2
70' Wissel Santa Clara Wissel L. Phellype voor Lincoln Santa Clara
70' Wissel Santa Clara Wissel A. Carvalho voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
73' Wissel Estoril Wissel Chiquinho voor Arthur Estoril
78' Wissel Santa Clara Wissel P. Henrique voor R. Costa Santa Clara
79' Wissel Santa Clara Wissel J. Patric voor Crysan Santa Clara
87' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor H. Morita Santa Clara
88' Penalty Estoril Penalty A. Franco Estoril 2-2
89' Wissel Santa Clara Wissel J. R. Romao voor Ricardinho Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Santa Clara
Opstellingen Estoril - Santa Clara
De opstellingen van Estoril en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Santa Clara

Estoril en Santa Clara treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Estoril en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Estoril 0
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 4e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 18e plaats.