Nabeschouwing Estoril - Sporting CP (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het zondag 19 september 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Sporting CP (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 67 minuten. P. Porro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sporting CP vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting CP uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Estoril - Sporting CP 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Wissel Estoril Wissel R. Fonte voor L. Ruiz Estoril
62' Wissel Sporting CP Wissel J. Cabral voor R. Vinagre Sporting CP
65' Gele kaart Estoril Gele kaart voor D. Leite Estoril
67' Penalty Sporting CP Penalty P. Porro Sporting CP 0-1
70' Wissel Estoril Wissel B. Lourenco voor Chiquinho Estoril
70' Wissel Estoril Wissel A. Xavier voor Arthur Estoril
76' Wissel Estoril Wissel R. Baro voor A. Franco Estoril
77' Wissel Estoril Wissel F. Geraldes voor J. Gamboa Estoril
82' Wissel Sporting CP Wissel T. Tomas voor P. Sarabia Sporting CP
84' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Santos Sporting CP
87' Wissel Sporting CP Wissel R. Esgaio voor N. Santos Sporting CP
94' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
94' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Rosier Estoril
94' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Paulinho Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Sporting CP
Opstellingen Estoril - Sporting CP
De opstellingen van Estoril en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Sporting CP

Estoril en Sporting CP treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 4 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 6 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Estoril. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 3
Winst Sporting CP 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 3e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.