Nabeschouwing Estoril - Vitória Guimarães (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het vrijdag 13 augustus 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Vitória Guimarães (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Estoril en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Estoril kreeg in de 48e minuut een strafschop toegekend, die door André werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 56e minuut kreeg Alfa Semedo van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória SC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Estoril en Vitória Guimarães gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Vitória Guimarães kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Estoril - Vitória Guimarães 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Lucas Áfrico Estoril
40' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alfa Semedo Vitória SC
48' Penalty gemist Estoril Penalty gemist André Estoril
56' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor Alfa Semedo Vitória SC
59' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor André André Vitória SC
59' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor M. Edwards Vitória SC
68' Wissel Vitória SC Wissel Tiago Silva voor André Almeida Vitória SC
68' Wissel Vitória SC Wissel Rúben Lameiras voor Ricardo Quaresma Vitória SC
68' Wissel Estoril Wissel Francisco Geraldes voor Gamboa Estoril
68' Wissel Estoril Wissel N. Ferraresi voor Lucas Áfrico Estoril
69' Wissel Estoril Wissel Chiquinho voor Bruno Lourenço Estoril
79' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tiago Silva Vitória SC
84' Wissel Estoril Wissel R. Meshino voor Miguel Crespo Estoril
89' Wissel Estoril Wissel L. Acevedo voor André Estoril
92' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rochinha Vitória SC
94' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Miguel Crespo Estoril
97' Wissel Vitória SC Wissel Herculano Nabian voor Bruno Duarte Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Vitória Guimarães
Opstellingen Estoril - Vitória Guimarães
De opstellingen van Estoril en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Vitória Guimarães

Estoril en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 5 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Estoril. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 4
Winst Vitória Guimarães 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 4e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 11e plaats.