Nabeschouwing Famalicão - Belenenses (1-0) || Primeira Liga 2021/2022

Donderdag 13 januari 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Famalicão het donderdag 13 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Belenenses (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 1-0 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Riccieli, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Famalicão uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Famalicão - Belenenses 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Pedro Belenenses
48' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Riccieli Famalicão
62' Doelpunt Famalicão Doelpunt Riccieli met assist van Rodrigues Pepe Famalicão 1-0
63' Wissel Famalicão Wissel Marcos Paulo voor I. Jaime Famalicão
72' Wissel Belenenses Wissel A. Ndour voor A. Lukovic Belenenses
73' Wissel Famalicão Wissel A. Marin voor R. Lima Famalicão
77' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Carraca Belenenses
79' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Banza Afgekeurd doelpunt S. Banza Famalicão
79' Wissel Belenenses Wissel J. van der Gaag voor Safira Belenenses
90' Wissel Belenenses Wissel T. Castro voor Carraca Belenenses
91' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor I. Rodrigues Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Belenenses
Opstellingen Famalicão - Belenenses
De opstellingen van Famalicão en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Belenenses

Famalicão en Belenenses treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 12 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Belenenses 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 17e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.