Nabeschouwing Famalicão - Gil Vicente (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Famalicão het vrijdag 15 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Gil Vicente (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Famalicão en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. B. Banza, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Gil Vicente kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Santana, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Famalicão vervolgens op 2-1. Het was Rodrigues Pepe die vanaf 11 meter wist te scoren in de 37e minuut.

F. Navarro zette Gil Vicente even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Famalicão - Gil Vicente 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Famalicão Doelpunt S. B. Banza met assist van J. Cadiz Famalicão 1-0
20' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt E. Santana Gil Vicente 1-1
31' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
37' Penalty Famalicão Penalty Rodrigues Pepe Famalicão 2-1
38' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Rodrigues Pepe Famalicão
45' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ruben Gil Vicente
53' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Cadiz Famalicão
59' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor I. Dolcek Famalicão
60' Wissel Famalicão Wissel Alex voor J. Cadiz Famalicão
63' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor B. Aouacheria Gil Vicente
67' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Carvalho Gil Vicente
68' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor K. Fujimoto Gil Vicente
74' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor S. Lino Gil Vicente
75' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Figueiras Famalicão
76' Wissel Gil Vicente Wissel F. Navarro voor Carvalho Gil Vicente
76' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor D. Figueiras Famalicão
84' Wissel Gil Vicente Wissel B. Hanne voor K. Fujimoto Gil Vicente
84' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Ze Carlos Gil Vicente
85' Wissel Famalicão Wissel Heriberto Tavares voor G. A. Assuncao Famalicão
87' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor H. De La Fuente Famalicão
89' Penalty Gil Vicente Penalty F. Navarro Gil Vicente 2-2
95' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor C. Pickel Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Gil Vicente
Opstellingen Famalicão - Gil Vicente
De opstellingen van Famalicão en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Gil Vicente

Famalicão en Gil Vicente treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 5 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 3
Winst Gil Vicente 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 14e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 5e plaats.