Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Famalicão het zondag 16 januari 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Famalicão en Paços de Ferreira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Penetra van Famalicão. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 69e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Famalicão en Paços de Ferreira gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Famalicão, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Famalicão - Paços de Ferreira 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor A. Penetra Famalicão
33' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Maracas Paços de Ferreira
60' Wissel Famalicão Wissel B. R. Rodrigues do Nascimento voor P. Marques Famalicão
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor H. Ferreira Paços de Ferreira
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel Joao Pedro voor N. Santos Paços de Ferreira
67' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Alex Famalicão
69' Tweede gele kaart Famalicão Tweede gele kaart voor A. Penetra Famalicão
73' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor Marcos Paulo Famalicão
74' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Diaby Paços de Ferreira
77' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor C. Luiz Paços de Ferreira
93' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Batubinsika Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Paços de Ferreira
Opstellingen Famalicão - Paços de Ferreira
De opstellingen van Famalicão en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira

Famalicão en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 3 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Famalicão. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Paços de Ferreira 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 16e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 11e plaats.