Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira (2-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Famalicão het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geëindigd in een 2-1 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Kadile, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Paços de Ferreira kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Thomas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette F. Moura zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Famalicão de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira, waardoor Famalicão dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Famalicão - Paços de Ferreira 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Famalicão Doelpunt J. Kadile met assist van A. Penetra Famalicão 1-0
23' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt N. Thomas met assist van N. P. Koffi Paços de Ferreira 1-1
31' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor R. Pires Paços de Ferreira
41' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Z. Youssouf Famalicão
46' Doelpunt Famalicão Doelpunt F. Moura met assist van Puma Famalicão 2-1
57' Wissel Famalicão Wissel G. A. Assuncao voor Pele Famalicão
57' Wissel Famalicão Wissel I. Rodrigues voor J. Kadile Famalicão
57' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor A. Millan Famalicão
57' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor Arthur Sales Paços de Ferreira
64' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
66' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor B. Toma Paços de Ferreira
66' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Puma Famalicão
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel Kayky voor N. Thomas Paços de Ferreira
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. Fonseca voor J. Delgado Paços de Ferreira
72' Wissel Famalicão Wissel R. Lima voor Puma Famalicão
82' Wissel Famalicão Wissel A. Simoes voor Z. Youssouf Famalicão
85' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Silva voor B. Toma Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Paços de Ferreira
Opstellingen Famalicão - Paços de Ferreira
De opstellingen van Famalicão en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira

Famalicão en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 16 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 3 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Famalicão. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Paços de Ferreira 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 15e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 17e plaats.