Nabeschouwing Famalicão - Santa Clara (1-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Famalicão het zondag 28 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Santa Clara (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 1-0 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Z. Youssouf, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Famalicão.

LIVE Famalicão - Santa Clara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor P. Henrique Santa Clara
20' Doelpunt Famalicão Doelpunt Z. Youssouf met assist van I. Rodrigues Famalicão 1-0
26' Wissel Santa Clara Wissel P. Sagna voor Diogo Calila Santa Clara
39' Wissel Santa Clara Wissel B. Almeida voor Ricardinho Santa Clara
47' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Rocha Santa Clara
47' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Kadile Famalicão
46' Wissel Santa Clara Wissel Gabriel Silva voor Allano Santa Clara
60' Wissel Santa Clara Wissel Matheus Babi voor Rildo Santa Clara
60' Wissel Santa Clara Wissel Adriano voor A. Carvalho Santa Clara
63' Wissel Famalicão Wissel Pele voor P. Brazao Famalicão
68' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor P. Sagna Santa Clara
72' Wissel Famalicão Wissel F. Moura voor J. Kadile Famalicão
72' Wissel Famalicão Wissel Heriberto Tavares voor I. Rodrigues Famalicão
81' Wissel Famalicão Wissel R. Fonte voor A. Millan Famalicão
81' Wissel Famalicão Wissel A. Simoes voor Z. Youssouf Famalicão
84' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor E. Mihaj Famalicão
87' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor F. Moura Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Santa Clara
Opstellingen Famalicão - Santa Clara
De opstellingen van Famalicão en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Santa Clara

Famalicão en Santa Clara treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Santa Clara slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 4
Winst Santa Clara 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 16e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 14e plaats.