Nabeschouwing Famalicão - Sporting Braga (0-3) || Primeira Liga 2022/2023

Vrijdag 12 augustus 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Famalicão het vrijdag 12 augustus 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Sporting Braga (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Nuno Sequeira, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Banza op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee S. Banza zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Sporting Braga dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Famalicão - Sporting Braga 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Nuno Sequeira Sporting Braga 0-1
18' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt S. Banza Sporting Braga 0-2
25' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Batubinsika Famalicão
46' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fabiano Sporting Braga
61' Wissel Famalicão Wissel S. Colombatto voor André Simões Famalicão
61' Wissel Famalicão Wissel Álvaro Djaló voor Vítor Oliveira Famalicão
61' Wissel Sporting Braga Wissel Pelé voor Gustavo Assunção Sporting Braga
73' Wissel Sporting Braga Wissel Diego Lainez voor Iuri Medeiros Sporting Braga
73' Wissel Sporting Braga Wissel Castro voor André Horta Sporting Braga
75' Wissel Famalicão Wissel Rui Fonte voor Álex Millán Famalicão
75' Wissel Famalicão Wissel Théo Fonseca voor Z. Youssouf Famalicão
79' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt S. Banza Sporting Braga 0-3
80' Wissel Famalicão Wissel Gustavo Sá voor J. Kadile Famalicão
82' Wissel Sporting Braga Wissel Dinis Pinto voor Fabiano Sporting Braga
82' Wissel Sporting Braga Wissel Abel Ruiz voor S. Banza Sporting Braga
93' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor H. De La Fuente Famalicão
95' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Gustavo Sá Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Sporting Braga
Opstellingen Famalicão - Sporting Braga
De opstellingen van Famalicão en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Sporting Braga

Famalicão en Sporting Braga treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Famalicão als Sporting Braga wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Famalicão 1
Winst Sporting Braga 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 16e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 8e plaats.