Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense (1-2) || Primeira Liga 2022/2023

Vrijdag 4 november 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Gil Vicente het vrijdag 4 november 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Portimonense (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Diaby, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Gil Vicente kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Navarro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette R. Matos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Portimonense de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Portimonense dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gil Vicente - Portimonense 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Portimonense Doelpunt M. Diaby met assist van P. Estrela Portimonense 0-1
27' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro met assist van B. Aouacheria Gil Vicente 1-1
47' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Luquinha Portimonense
60' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pedro Tiba Gil Vicente
70' Wissel Gil Vicente Wissel Matheus Bueno voor Pedro Tiba Gil Vicente
71' Wissel Portimonense Wissel R. Matos voor Y. Cariello Ribeiro Portimonense
75' Wissel Portimonense Wissel Rui Gomes voor Anderson Portimonense
75' Wissel Gil Vicente Wissel K. Villodres voor B. Aouacheria Gil Vicente
78' Doelpunt Portimonense Doelpunt R. Matos met assist van Rui Gomes Portimonense 1-2
85' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor K. Fujimoto Gil Vicente
85' Wissel Gil Vicente Wissel A. Alipour voor Vitor Carvalho Gil Vicente
85' Wissel Portimonense Wissel Ewerton voor Luquinha Portimonense
85' Wissel Portimonense Wissel H. Jocu voor P. Estrela Portimonense
89' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor G. Aburjania Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Portimonense
Opstellingen Gil Vicente - Portimonense
De opstellingen van Gil Vicente en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Portimonense

Gil Vicente en Portimonense treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 23 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Gil Vicente favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 3
Winst Portimonense 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 16e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 9e plaats.