Nabeschouwing Marítimo - Casa Pia (1-2) || Primeira Liga 2022/2023

Maandag 3 oktober 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Marítimo het maandag 3 oktober 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Casa Pia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Casa Pia (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Casa Pia is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 1-2 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Xadas, waarmee Marítimo met 1-0 de leiding nam. Casa Pia kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Clayton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut kreeg N. Zolotic van Casa Pia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Casa Pia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Marítimo kreeg een penalty toegewezen in de 50e minuut, die werd genomen door Xadas. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 67e minuut werd V. Costa van Marítimo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Marítimo met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 71e minuut werd de stand op 1-2 gezet na een benutte penalty van Casa Pia speler L. Lelo.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira, waardoor Casa Pia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Marítimo - Casa Pia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Marítimo Doelpunt Xadas met assist van W. Claudio Marítimo 1-0
13' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor M. Mosquera Marítimo
18' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Clayton met assist van L. Lelo Casa Pia 1-1
21' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Afonso Marítimo
29' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor N. Zolotic Casa Pia
48' Tweede gele kaart Casa Pia Tweede gele kaart voor N. Zolotic Casa Pia
50' Penalty gemist Marítimo Penalty gemist Xadas Marítimo
46' Wissel Casa Pia Wissel J. Nunes voor T. Kunimoto Casa Pia
56' Wissel Casa Pia Wissel Neto voor Clayton Casa Pia
61' Wissel Marítimo Wissel G. Catamo voor J. Afonso Marítimo
66' Wissel Casa Pia Wissel Y. Eteki voor R. Baro Casa Pia
67' Rode kaart Marítimo Rode kaart voor V. Costa Marítimo
71' Penalty Casa Pia Penalty L. Lelo Casa Pia 1-2
73' Wissel Marítimo Wissel Fabio China voor S. Beltrame Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel R. Brito voor M. Mosquera Marítimo
81' Wissel Casa Pia Wissel L. Bolgado da Costa voor A. Taira Casa Pia
81' Wissel Casa Pia Wissel Rafael Martins voor G. Saviour Casa Pia
81' Wissel Marítimo Wissel J. Ramirez voor A. Vidigal Marítimo
81' Wissel Marítimo Wissel E. Costa voor Xadas Marítimo
83' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor J. Nunes Casa Pia
84' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Rafael Martins Casa Pia
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Casa Pia
Opstellingen Marítimo - Casa Pia
De opstellingen van Marítimo en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Casa Pia

Marítimo en Casa Pia treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marítimo en Casa Pia elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Marítimo 0
Winst Casa Pia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 18e positie staat, terwijl we Casa Pia terugvinden op de 6e plaats.