Nabeschouwing Marítimo - Estoril (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het zaterdag 5 februari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Marítimo - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Estoril (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Marítimo en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Soria in de 68e minuut, waardoor Estoril met een man minder kwam te staan. Het was Marítimo dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Marítimo, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Marítimo - Estoril 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor D. Mendes Marítimo
25' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
28' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor R. Fonte Estoril
57' Wissel Estoril Wissel R. Baro voor J. Gamboa Estoril
65' Gele kaart Estoril Gele kaart voor B. Lourenco Estoril
68' Rode kaart Estoril Rode kaart voor C. Soria Estoril
74' Wissel Marítimo Wissel Xadas voor D. Mendes Marítimo
75' Wissel Estoril Wissel David Bruno voor B. Lourenco Estoril
76' Wissel Estoril Wissel F. Geraldes voor A. Xavier Estoril
80' Wissel Marítimo Wissel A. Vidigal voor Henrique Marítimo
80' Wissel Marítimo Wissel Ricardinho voor A. Alipour Marítimo
84' Gele kaart Estoril Gele kaart voor R. Baro Estoril
94' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor R. Guitane Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Estoril
Opstellingen Marítimo - Estoril
De opstellingen van Marítimo en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Estoril

Marítimo en Estoril treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 5 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Marítimo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 2
Winst Estoril 5
Gelijkspel 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 9e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 7e plaats.