Nabeschouwing Marítimo - Famalicão (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het zondag 20 februari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão.

Via de Marítimo - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Famalicão (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 0-1 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. B. Banza, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. Marítimo kreeg via Joel in de 46e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter João António Ferreira Gonçalves de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 49e minuut kreeg W. Claudio van Marítimo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Marítimo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Famalicão.

LIVE Marítimo - Famalicão 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Famalicão Doelpunt S. B. Banza Famalicão 0-1
40' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor W. Claudio Marítimo
44' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Luiz Junior Famalicão
46' Penalty gemist Marítimo Penalty gemist Joel Marítimo
49' Tweede gele kaart Marítimo Tweede gele kaart voor W. Claudio Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel Xadas voor Joel Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor S. Beltrame Marítimo
72' Wissel Marítimo Wissel C. Bauque voor A. Vidigal Marítimo
72' Wissel Marítimo Wissel D. Mendes voor I. Rossi Marítimo
72' Wissel Famalicão Wissel I. Dolcek voor B. R. Rodrigues do Nascimento Famalicão
72' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor S. B. Banza Famalicão
73' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. C. Teixeira Famalicão
76' Wissel Famalicão Wissel G. A. Assuncao voor J. C. Teixeira Famalicão
80' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Xadas Marítimo
82' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor I. Rodrigues Famalicão
87' Wissel Marítimo Wissel Ricardinho voor Fabio China Marítimo
93' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão