Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira (3-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 15 april 2023 - 16:30 uur



In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Marítimo het zaterdag 15 april 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Centro Desportivo da Madeira in Madeira.

Via de Marítimo - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 3-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Paços de Ferreira
Goals
3
1
LIVE Marítimo - Paços de Ferreira 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Paços de Ferreira
Opstellingen Marítimo - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira

Marítimo en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 28 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 31 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Marítimo als Paços de Ferreira wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 11 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 10
Winst Paços de Ferreira 10
Gelijkspel 11
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 16e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marítimo - Paços de Ferreira Opstelling Marítimo Opstelling Paços de Ferreira Live Marítimo - Paços de Ferreira Live Marítimo - Paços de Ferreira kijken Marítimo - Paços de Ferreira kijken Live Marítimo - Paços de Ferreira stream Marítimo - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira Uitslag Marítimo - Paços de Ferreira Statistieken Marítimo - Paços de Ferreira Primeira Liga 2022/2023 Marítimo - Paços de Ferreira wedden Marítimo - Paços de Ferreira gokken Marítimo - Paços de Ferreira Unibet