Nabeschouwing Marítimo - Tondela (1-3) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het zondag 3 april 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Tondela.

Via de Marítimo - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Tondela (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 1-3 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. S. Agra maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Tondela vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Alves zorgde ervoor dat Marítimo op 1-1 kwam te staan in de 33e minuut. In de 86e minuut zette R. Barbosa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tondela de leiding in de wedstrijd nam.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor Tondela vergroot nadat T. Dantas de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Tondela.

LIVE Marítimo - Tondela 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor L. Andrade Marítimo
12' Penalty Tondela Penalty S. Agra Tondela 0-1
17' Gele kaart Tondela Gele kaart voor I. Undabarrena Tondela
33' Eigen doelpunt Marítimo Eigen doelpunt M. Alves Marítimo 1-1
40' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor I. Rossi Marítimo
45' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Joel Marítimo
63' Wissel Tondela Wissel D. Dos Anjos voor J. Boselli Tondela
68' Wissel Marítimo Wissel Xadas voor R. Guitane Marítimo
69' Wissel Marítimo Wissel A. Teles voor D. Mendes Marítimo
69' Wissel Marítimo Wissel Henrique voor A. Vidigal Marítimo
74' Wissel Marítimo Wissel E. Costa voor Miguel Sousa Marítimo
76' Wissel Tondela Wissel J. Pedro voor I. Undabarrena Tondela
76' Wissel Tondela Wissel T. Almeida voor Bebeto Tondela
80' Wissel Marítimo Wissel A. Alipour voor Joel Marítimo
86' Doelpunt Tondela Doelpunt R. Barbosa met assist van T. Almeida Tondela 1-2
91' Wissel Tondela Wissel M. Lacava voor S. Agra Tondela
91' Wissel Tondela Wissel T. Dantas voor R. Barbosa Tondela
92' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Hernando Tondela
96' Doelpunt Tondela Doelpunt T. Dantas met assist van J. Pedro Tondela 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Tondela
Opstellingen Marítimo - Tondela
De opstellingen van Marítimo en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Tondela

Marítimo en Tondela treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Marítimo 7
Winst Tondela 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 8e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 16e plaats.