Nabeschouwing Marítimo - Vizela (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Dinsdag 28 december 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Marítimo het dinsdag 28 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Vizela (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva geëindigd in een 2-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Moreira in de 46e minuut, waardoor Vizela met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 54e minuut voor dat Marítimo via Joel op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Marítimo via een goal van R. Guitane in de 72e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Marítimo.

LIVE Marítimo - Vizela 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor I. Rossi Marítimo
35' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Ofori Vizela
46' Rode kaart Vizela Rode kaart voor N. Moreira Vizela
46' Wissel Vizela Wissel F. Cann voor A. Mendez Vizela
50' Gele kaart Vizela Gele kaart voor B. R. Wilson Valdez Vizela
54' Penalty Marítimo Penalty Joel Marítimo 1-0
55' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Kouao Vizela
61' Wissel Vizela Wissel Kiki voor R. Ofori Vizela
64' Wissel Marítimo Wissel Henrique voor C. Bauque Marítimo
72' Doelpunt Marítimo Doelpunt R. Guitane Marítimo 2-0
74' Wissel Marítimo Wissel F. Cardoso voor I. Rossi Marítimo
74' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor K. Bondoso Vizela
82' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor M. Costa Marítimo
83' Wissel Marítimo Wissel L. Andrade voor A. Teles Marítimo
83' Wissel Marítimo Wissel Miguel Sousa voor Joel Marítimo
84' Wissel Marítimo Wissel A. Vidigal voor R. Guitane Marítimo
88' Wissel Vizela Wissel H. Zagbayou voor Samu Vizela
89' Wissel Vizela Wissel Alvarado voor Cassiano Vizela
90' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Zohi Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Vizela
Opstellingen Marítimo - Vizela
De opstellingen van Marítimo en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Vizela

Marítimo en Vizela treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marítimo en Vizela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Marítimo 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 10e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 13e plaats.