Nabeschouwing Moreirense - Belenenses (4-1) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 7 februari 2022 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Moreirense het maandag 7 februari 2022 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Belenenses (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 4-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Yan, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Belenenses kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Camara, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut moest Belenenses verder met een man minder nadat A. Ndour een rode kaart had gekregen.

In de 43e minuut was het Moreirense dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Pablo. Na 68 minuten werd de voorsprong voor Moreirense vergroot nadat Andre Luis de 3-1 wist te scoren. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het D. Lacerda die namens Moreirense het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nuno Miguel Serrano Almeida bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Moreirense.

LIVE Moreirense - Belenenses 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Moreirense Doelpunt Yan met assist van M. S. Amador P. Moreirense 1-0
25' Doelpunt Belenenses Doelpunt A. Camara met assist van Diogo Calila Belenenses 1-1
32' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Rafael Martins Moreirense
39' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Ndour Belenenses
40' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor A. Ndour Belenenses
43' Doelpunt Moreirense Doelpunt Pablo met assist van M. S. Amador P. Moreirense 2-1
68' Doelpunt Moreirense Doelpunt Andre Luis met assist van Yan Moreirense 3-1
69' Wissel Belenenses Wissel S. Sithole voor Carraca Belenenses
74' Wissel Moreirense Wissel K. Mirallas voor Rafael Martins Moreirense
74' Wissel Moreirense Wissel R. Ramos voor F. Pacheco Moreirense
75' Wissel Belenenses Wissel Braima voor T. Phete Belenenses
75' Wissel Belenenses Wissel A. Lukovic voor A. Sousa Belenenses
82' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor I. Camara Moreirense
82' Wissel Moreirense Wissel Jefferson voor Andre Luis Moreirense
82' Wissel Moreirense Wissel Galego voor M. Pasinato Moreirense
87' Wissel Belenenses Wissel L. Mota voor J. van der Gaag Belenenses
88' Doelpunt Moreirense Doelpunt D. Lacerda Moreirense 4-1
89' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor D. Lacerda Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Belenenses
Opstellingen Moreirense - Belenenses
De opstellingen van Moreirense en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Belenenses

Moreirense en Belenenses treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Moreirense als Belenenses wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Moreirense 5
Winst Belenenses 5
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 17e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.