Nabeschouwing Moreirense - Porto (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Moreirense het zondag 20 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Porto (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Porto is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Evanilson, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut kreeg M. Grujic van Porto voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Porto de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 84e minuut kreeg S. Vitoria van Moreirense voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Moreirense de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Porto.

LIVE Moreirense - Porto 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Jorge Moreirense
4' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor I. Camara Moreirense
12' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor M. Silva Moreirense
34' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Uribe Porto
40' Doelpunt Porto Doelpunt Evanilson met assist van M. Taremi Porto 0-1
47' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosic Moreirense
64' Gele kaart Porto Gele kaart voor F. Cardoso Porto
65' Wissel Moreirense Wissel Paulinho voor M. Silva Moreirense
66' Wissel Porto Wissel M. Grujic voor M. Uribe Porto
66' Wissel Porto Wissel Galeno voor F. Vieira Porto
68' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Andre Luis Moreirense
71' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Grujic Porto
72' Wissel Moreirense Wissel Galego voor Rafael Martins Moreirense
73' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor Yan Moreirense
79' Tweede gele kaart Porto Tweede gele kaart voor M. Grujic Porto
81' Wissel Porto Wissel S. Eustaquio voor Evanilson Porto
84' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
84' Tweede gele kaart Moreirense Tweede gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
86' Wissel Moreirense Wissel G. B. Franco voor M. S. Amador P. Moreirense
87' Wissel Porto Wissel F. Conceicao voor Otavio Porto
87' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor M. Taremi Porto
87' Wissel Moreirense Wissel Frimpong voor I. Camara Moreirense
93' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Galego Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Porto
Opstellingen Moreirense - Porto
De opstellingen van Moreirense en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Porto

Moreirense en Porto treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 12 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Moreirense. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Porto 12
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 17e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.