Nabeschouwing Moreirense - Santa Clara (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Moreirense het zaterdag 22 januari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Santa Clara (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 0-2 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Ricardinho, waarmee Santa Clara met 0-1 de leiding nam. In de 84e minuut kreeg S. Vitoria van Moreirense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Moreirense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Santa Clara via een goal van M. Mohebi in de 85e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Santa Clara.

LIVE Moreirense - Santa Clara 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Ricardinho Santa Clara 0-1
55' Wissel Moreirense Wissel Andre Luis voor W. Silva Moreirense
55' Wissel Moreirense Wissel D. Lacerda voor Pablo Moreirense
60' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
63' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mansur Santa Clara
69' Wissel Santa Clara Wissel P. Henrique voor R. Costa Santa Clara
71' Wissel Moreirense Wissel F. Pires voor Yan Moreirense
76' Wissel Santa Clara Wissel M. Mohebi voor Crysan Santa Clara
84' Tweede gele kaart Moreirense Tweede gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
85' Doelpunt Santa Clara Doelpunt M. Mohebi met assist van M. Rocha Santa Clara 0-2
86' Wissel Moreirense Wissel Galego voor M. S. Amador P. Moreirense
89' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Mohebi Santa Clara
90' Wissel Santa Clara Wissel R. Oliveira voor Ricardinho Santa Clara
90' Wissel Santa Clara Wissel O. Barreto voor Lincoln Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Santa Clara
Opstellingen Moreirense - Santa Clara
De opstellingen van Moreirense en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Santa Clara

Moreirense en Santa Clara treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 15 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Moreirense als Santa Clara wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Santa Clara 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 14e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 13e plaats.