Nabeschouwing Moreirense - Vizela (4-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Moreirense het zaterdag 14 mei 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Vizela (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 4-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Fernandes in de 3e minuut, waardoor Vizela met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 8 minuten was het S. Mane die Moreirense op een 1-0 voorsprong zette. In de 16e werd de voorsprong voor Moreirense verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Jorge.

In de 30e minuut volgde een derde treffer van Moreirense, waarmee D. Lacerda zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Moreirense geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Yan. In de 93e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Paulo die namens Vizela het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nuno Miguel Serrano Almeida bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Moreirense.

LIVE Moreirense - Vizela 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Rode kaart Vizela Rode kaart voor I. Fernandes Vizela
6' Wissel Vizela Wissel M. Aidara voor G. Schettine Vizela
8' Doelpunt Moreirense Doelpunt S. Mane met assist van R. Conceicao Moreirense 1-0
16' Doelpunt Moreirense Doelpunt A. Jorge met assist van M. S. Amador P. Moreirense 2-0
29' Wissel Vizela Wissel R. Ofori voor E. Maviram Vizela
30' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor R. Guzzo Vizela
30' Doelpunt Moreirense Doelpunt D. Lacerda met assist van Paulinho Moreirense 3-0
34' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor M. S. Amador P. Moreirense
36' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Ofori Vizela
46' Wissel Moreirense Wissel F. Pacheco voor S. Mane Moreirense
54' Wissel Moreirense Wissel Yan voor D. Lacerda Moreirense
54' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor Jefferson Moreirense
64' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Anderson Vizela
66' Doelpunt Moreirense Doelpunt Yan met assist van Paulinho Moreirense 4-0
66' Wissel Moreirense Wissel S. Vitoria voor M. S. Amador P. Moreirense
71' Gele kaart Vizela Gele kaart voor I. Juliao Vizela
71' Wissel Vizela Wissel A. Sarmiento voor Cassiano Vizela
71' Wissel Vizela Wissel M. Paulo voor Claudemir Vizela
75' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Pacheco Moreirense
80' Wissel Moreirense Wissel W. Silva voor G. B. Franco Moreirense
92' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Conceicao Moreirense
93' Doelpunt Vizela Doelpunt M. Paulo Vizela 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Vizela
Opstellingen Moreirense - Vizela
De opstellingen van Moreirense en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Vizela

Moreirense en Vizela treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Vizela in de Primeira Liga vond plaats op 8 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vizela slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 17e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 14e plaats.