Nabeschouwing Paços de Ferreira - Arouca (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Paços de Ferreira het zondag 24 oktober 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Arouca (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor N. Santos van Paços de Ferreira. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 55e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Paços de Ferreira en Arouca gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Arouca kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Paços de Ferreira - Arouca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Paços de Ferreira Wissel Flavio voor M. Baixinho Paços de Ferreira
13' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
32' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Arsenio Arouca
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
53' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Denilson Paços de Ferreira
55' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
56' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
60' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Delgado voor H. Ferreira Paços de Ferreira
68' Wissel Arouca Wissel Pite voor P. Moreira Arouca
68' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
75' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor M. Diaby Paços de Ferreira
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor V. Antunes Paços de Ferreira
79' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor Arsenio Arouca
88' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Delgado Paços de Ferreira
96' Gele kaart Arouca Gele kaart voor J. Basso Arouca
97' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Ibrahim Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Arouca
Opstellingen Paços de Ferreira - Arouca
De opstellingen van Paços de Ferreira en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Arouca

Paços de Ferreira en Arouca treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 8 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Arouca slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 3
Winst Arouca 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 10e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 17e plaats.