Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Chaves (0-0) || Primeira Liga

Zondag 8 januari 2023 - 01:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zondag 8 januari 2023 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Chaves 0-0

Vanaf zondag 8 januari 2023 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Chaves volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 1 dagen, 14 uur, 42 minuten en 48 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Chaves
Opstellingen Paços de Ferreira - Chaves

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Chaves

Paços de Ferreira en Chaves treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 2 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 1
Winst Chaves 2
Gelijkspel 1
Totaal 4
Tags
Paços de Ferreira - Chaves Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Chaves Live Paços de Ferreira - Chaves Live Paços de Ferreira - Chaves kijken Paços de Ferreira - Chaves kijken Live Paços de Ferreira - Chaves stream Paços de Ferreira - Chaves Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Chaves Uitslag Paços de Ferreira - Chaves Statistieken Paços de Ferreira - Chaves Primeira Liga 2022/2023 Paços de Ferreira - Chaves wedden Paços de Ferreira - Chaves gokken Paços de Ferreira - Chaves Unibet