LIVE Paços de Ferreira - Marítimo (0-0) || Primeira Liga

Zondag 30 oktober 2022 - 02:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zondag 30 oktober 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Paços de Ferreira - Marítimo 0-0

Vanaf zondag 30 oktober 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Marítimo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 19 dagen, 2 uur, 45 minuten en 17 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Marítimo
Opstellingen Paços de Ferreira - Marítimo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Marítimo

Paços de Ferreira en Marítimo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 10
Winst Marítimo 9
Gelijkspel 11
Totaal 30
Tags
Paços de Ferreira - Marítimo Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Marítimo Live Paços de Ferreira - Marítimo Live Paços de Ferreira - Marítimo kijken Paços de Ferreira - Marítimo kijken Live Paços de Ferreira - Marítimo stream Paços de Ferreira - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Marítimo Uitslag Paços de Ferreira - Marítimo Statistieken Paços de Ferreira - Marítimo Primeira Liga 2022/2023 Paços de Ferreira - Marítimo wedden Paços de Ferreira - Marítimo gokken Paços de Ferreira - Marítimo Unibet