Nabeschouwing Paços de Ferreira - Marítimo (0-1) || Primeira Liga 2022/2023

Vrijdag 28 oktober 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Paços de Ferreira het vrijdag 28 oktober 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Marítimo (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 0-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Ramirez, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Marítimo dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Marítimo.

LIVE Paços de Ferreira - Marítimo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Marítimo Doelpunt J. Ramirez met assist van Xadas Marítimo 0-1
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Gaitan voor F. Fonseca Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Thomas voor B. Toma Paços de Ferreira
55' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor Ze Uilton Paços de Ferreira
72' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Costa Marítimo
73' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Butzke Paços de Ferreira
74' Wissel Marítimo Wissel S. Beltrame voor Xadas Marítimo
74' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Afonso Marítimo
78' Wissel Marítimo Wissel Joel voor J. Ramirez Marítimo
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel Kayky voor R. Pires Paços de Ferreira
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel Arthur Sales voor N. P. Koffi Paços de Ferreira
89' Wissel Marítimo Wissel P. Moreno voor D. Mendes Marítimo
89' Wissel Marítimo Wissel E. Costa voor A. Vidigal Marítimo
91' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor S. Beltrame Marítimo
94' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor E. Costa Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Marítimo
Opstellingen Paços de Ferreira - Marítimo
De opstellingen van Paços de Ferreira en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Marítimo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Marítimo

Paços de Ferreira en Marítimo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 10
Winst Marítimo 9
Gelijkspel 11
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 17e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 18e plaats.