Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (0-3) || Primeira Liga 2022/2023

Maandag 15 augustus 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Paços de Ferreira het maandag 15 augustus 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-3 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Ze Uilton in de 16e minuut, waardoor Paços de Ferreira met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 32 minuten was het Y. Cariello Ribeiro die Portimonense op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Portimonense via een goal van Luquinha in de 80e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 84e minuut volgde een derde treffer van Portimonense, waarmee Ewerton zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Portimonense dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paços de Ferreira - Portimonense 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor N. Gaitan Paços de Ferreira
16' Rode kaart Paços de Ferreira Rode kaart voor Ze Uilton Paços de Ferreira
20' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor Anderson Portimonense
32' Doelpunt Portimonense Doelpunt Y. Cariello Ribeiro met assist van P. Sa Portimonense 0-1
48' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
50' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor P. Estrela Portimonense
54' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. P. Koffi voor Arthur Sales Paços de Ferreira
55' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
58' Wissel Portimonense Wissel H. Jocu voor P. Estrela Portimonense
60' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Samuel Portimonense
66' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Delgado Paços de Ferreira
66' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Relvas Portimonense
66' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor W. Junior Portimonense
73' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Holsgrove Paços de Ferreira
77' Wissel Portimonense Wissel Zie Ouattara voor M. Seck Portimonense
77' Wissel Portimonense Wissel Ewerton voor M. Diaby Portimonense
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor J. Holsgrove Paços de Ferreira
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. Fonseca voor N. Thomas Paços de Ferreira
80' Doelpunt Portimonense Doelpunt Luquinha met assist van Ewerton Portimonense 0-2
84' Doelpunt Portimonense Doelpunt Ewerton met assist van Luquinha Portimonense 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Portimonense
Opstellingen Paços de Ferreira - Portimonense
De opstellingen van Paços de Ferreira en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense

Paços de Ferreira en Portimonense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 3
Winst Portimonense 1
Gelijkspel 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 14e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 15e plaats.