LIVE Paços de Ferreira - Portimonense (0-0) || Primeira Liga

Maandag 15 augustus 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het maandag 15 augustus 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Paços de Ferreira Gelijk Winst Portimonense
2.5x inzet 2.95x inzet 3.05x inzet
LIVE Paços de Ferreira - Portimonense 0-0

Vanaf maandag 15 augustus 2022 om 21:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Portimonense volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 uur, 5 minuten en 23 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Portimonense
Opstellingen Paços de Ferreira - Portimonense

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense

Paços de Ferreira en Portimonense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 3
Winst Portimonense 1
Gelijkspel 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 13e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Paços de Ferreira - Portimonense Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Portimonense Live Paços de Ferreira - Portimonense Live Paços de Ferreira - Portimonense kijken Paços de Ferreira - Portimonense kijken Live Paços de Ferreira - Portimonense stream Paços de Ferreira - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense Uitslag Paços de Ferreira - Portimonense Statistieken Paços de Ferreira - Portimonense Primeira Liga 2022/2023 Paços de Ferreira - Portimonense wedden Paços de Ferreira - Portimonense gokken Paços de Ferreira - Portimonense Unibet