Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting CP (0-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Paços de Ferreira het zondag 7 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Sporting CP (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door G. Inacio, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pedro Goncalves op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sporting CP.

LIVE Paços de Ferreira - Sporting CP 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
47' Doelpunt Sporting CP Doelpunt G. Inacio met assist van S. Coates Sporting CP 0-1
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor J. Delgado Paços de Ferreira
67' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Silva Paços de Ferreira
68' Wissel Sporting CP Wissel Tabata voor P. Sarabia Sporting CP
69' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Goncalves met assist van R. Esgaio Sporting CP 0-2
71' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor N. Santos Paços de Ferreira
71' Wissel Paços de Ferreira Wissel Denilson voor Joao Pedro Paços de Ferreira
72' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. Fonseca voor J. Silva Paços de Ferreira
76' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Coates Nión Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Coates Nión Sporting CP
81' Wissel Sporting CP Wissel D. Braganca voor Matheus Sporting CP
81' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor Lucas Silva Paços de Ferreira
89' Wissel Sporting CP Wissel J. Cabral voor Pedro Goncalves Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Sporting CP
Opstellingen Paços de Ferreira - Sporting CP
De opstellingen van Paços de Ferreira en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Sporting CP

Paços de Ferreira en Sporting CP treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 15 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 17 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 6
Winst Sporting CP 17
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 10e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 2e plaats.