Nabeschouwing Paços de Ferreira - Tondela (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 2 mei 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Paços de Ferreira het maandag 2 mei 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Tondela (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Tondela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Agra, waarmee Tondela met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Paços de Ferreira het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk Lucas Silva die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 93e minuut kreeg M. Sagnan van Tondela voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tondela de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Paços de Ferreira - Tondela 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Paços de Ferreira Wissel L. Bastos voor V. Antunes Paços de Ferreira
9' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Pedro Tondela
14' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Bebeto Tondela
32' Doelpunt Tondela Doelpunt S. Agra met assist van T. Almeida Tondela 0-1
39' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
43' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Boselli Graf Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Boselli Graf Tondela
47' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pedro Augusto Tondela
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel Denilson voor R. Pires Paços de Ferreira
59' Wissel Tondela Wissel T. Dantas voor J. Pedro Tondela
59' Wissel Tondela Wissel N. Borges voor Bebeto Tondela
67' Wissel Paços de Ferreira Wissel Lucas Silva voor Ze Uilton Paços de Ferreira
70' Wissel Tondela Wissel J. Aviles voor R. Barbosa Tondela
84' Wissel Tondela Wissel R. Dadashov voor J. Boselli Tondela
85' Wissel Tondela Wissel S. DAlmeida voor S. Agra Tondela
85' Gele kaart Tondela Gele kaart voor P. Trigueira Tondela
88' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. Fonseca voor J. Delgado Paços de Ferreira
89' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. Sagnan Tondela
92' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Lucas Silva Paços de Ferreira 1-1
93' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor M. Sagnan Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Tondela
Opstellingen Paços de Ferreira - Tondela
De opstellingen van Paços de Ferreira en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Tondela

Paços de Ferreira en Tondela treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 6
Winst Tondela 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 8e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 17e plaats.