Nabeschouwing Portimonense - Boavista (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Portimonense het zaterdag 12 februari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista.

Via de Portimonense - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Boavista (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Portimonense en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door R. Matos, waarmee Portimonense met 1-0 de leiding nam. Boavista kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Musa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 77e minuut moest Boavista verder met een man minder nadat J. Porozo een rode kaart had gekregen. Het lukte Portimonense in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Portimonense - Boavista 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Boavista Gele kaart voor P. Musa Boavista
14' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrao Portimonense
20' Doelpunt Portimonense Doelpunt R. Matos met assist van Willyan Portimonense 1-0
39' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ewerton Portimonense
41' Doelpunt Boavista Doelpunt P. Musa met assist van G. Makouta Boavista 1-1
42' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Relvas Portimonense
45' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Abascal Boavista
59' Wissel Portimonense Wissel Fabricio voor Anderson Portimonense
60' Wissel Boavista Wissel K. Gorre voor Y. Njie Boavista
66' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor I. Angulo Portimonense
66' Wissel Portimonense Wissel Lucas voor Ewerton Portimonense
77' Rode kaart Boavista Rode kaart voor J. Porozo Boavista
80' Wissel Boavista Wissel T. Ilori voor Nathan Boavista
83' Gele kaart Boavista Gele kaart voor T. Ilori Boavista
86' Wissel Portimonense Wissel A. Sapara voor R. Matos Portimonense
89' Wissel Boavista Wissel J. Garcia voor S. Perez Boavista
90' Wissel Boavista Wissel P. NTep voor G. Affonso Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Boavista
Opstellingen Portimonense - Boavista
De opstellingen van Portimonense en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Boavista

Portimonense en Boavista treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 4 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Portimonense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 3
Winst Boavista 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 8e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 13e plaats.