Nabeschouwing Portimonense - Gil Vicente (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Portimonense het zondag 15 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Gil Vicente (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door S. Lino, waarmee Gil Vicente met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Portimonense dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gil Vicente uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Portimonense - Gil Vicente 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Lino met assist van Pedrinho Gil Vicente 0-1
61' Wissel Gil Vicente Wissel Murilo voor K. Fujimoto Gil Vicente
61' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor B. Aouacheria Gil Vicente
74' Wissel Portimonense Wissel A. Renato Junior voor A. Boa Morte Portimonense
74' Wissel Portimonense Wissel Carlinhos voor Lucas Portimonense
80' Wissel Gil Vicente Wissel E. Hackman voor S. Lino Gil Vicente
83' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
84' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Anderson Portimonense
84' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Carvalho Gil Vicente
85' Wissel Portimonense Wissel G. Imbula voor P. Sa Portimonense
85' Wissel Portimonense Wissel I. Angulo voor F. Cande Portimonense
89' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Murilo Gil Vicente
92' Wissel Gil Vicente Wissel Ribeiro voor F. Navarro Gil Vicente
94' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor G. Imbula Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Gil Vicente
Opstellingen Portimonense - Gil Vicente
De opstellingen van Portimonense en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Gil Vicente

Portimonense en Gil Vicente treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Portimonense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portimonense 2
Winst Gil Vicente 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 9e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 4e plaats.