Nabeschouwing Portimonense - Vizela (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Portimonense het zondag 26 september 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Vizela (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Portimonense en Vizela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Portimonense dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Portimonense, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Portimonense - Vizela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Samu Vizela
58' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrao Portimonense
59' Wissel Vizela Wissel Kiko voor N. Moreira Vizela
64' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor L. Possignolo Portimonense
65' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor W. Aponza Portimonense
66' Wissel Portimonense Wissel A. Renato Junior voor L. Possignolo Portimonense
66' Wissel Portimonense Wissel A. Boa Morte voor I. Angulo Portimonense
77' Wissel Vizela Wissel Cassiano voor G. Schettine Vizela
78' Wissel Portimonense Wissel Fabricio voor Anderson Portimonense
89' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor M. Paulo Vizela
89' Wissel Vizela Wissel T. Costa Silva voor K. Zohi Vizela
94' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor A. Renato Junior Portimonense
94' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Fabricio Portimonense
95' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Charles Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Vizela
Opstellingen Portimonense - Vizela
De opstellingen van Portimonense en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Vizela

Portimonense en Vizela treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Portimonense en Vizela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Portimonense 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 6e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 14e plaats.