Voorbeschouwing Porto - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga

Zondag 6 november 2022 - 01:00 uur

In de Primeira Liga neemt Porto het zondag 6 november 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Porto - Paços de Ferreira 0-0

Vanaf zondag 6 november 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Porto - Paços de Ferreira volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 30 dagen, 15 uur, 27 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Paços de Ferreira
Opstellingen Porto - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Porto - Paços de Ferreira

Porto en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Porto 21
Winst Paços de Ferreira 3
Gelijkspel 6
Totaal 30
Tags
Porto - Paços de Ferreira Opstelling Porto Opstelling Paços de Ferreira Live Porto - Paços de Ferreira Live Porto - Paços de Ferreira kijken Porto - Paços de Ferreira kijken Live Porto - Paços de Ferreira stream Porto - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira Uitslag Porto - Paços de Ferreira Statistieken Porto - Paços de Ferreira Primeira Liga 2022/2023 Porto - Paços de Ferreira wedden Porto - Paços de Ferreira gokken Porto - Paços de Ferreira Unibet