Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira (4-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Porto het zaterdag 5 november 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 4-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Porto kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Evanilson. Porto vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taremi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee Evanilson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 55 minuten was het J. Delgado die de bal in eigen doel werkte, waardoor Porto op 4-0 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Porto.

LIVE Porto - Paços de Ferreira 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Porto Doelpunt Evanilson met assist van S. Eustaquio Porto 1-0
26' Wissel Paços de Ferreira Wissel P. Ganchas voor T. Ilori Paços de Ferreira
31' Doelpunt Porto Doelpunt M. Taremi Porto 2-0
39' Doelpunt Porto Doelpunt Evanilson Porto 3-0
44' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor R. Pires Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel B. Toma voor V. Antunes Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor Flavio Paços de Ferreira
55' Eigen doelpunt Porto Eigen doelpunt J. Delgado Porto 4-0
61' Wissel Porto Wissel M. Grujic voor M. Uribe Porto
61' Wissel Porto Wissel Joao Mario voor S. Eustaquio Porto
61' Wissel Porto Wissel Galeno voor R. Conceicao Porto
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Thomas voor N. Gaitan Paços de Ferreira
68' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Grujic Porto
69' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Delgado Paços de Ferreira
70' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor Evanilson Porto
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Silva voor Ze Uilton Paços de Ferreira
81' Gele kaart Porto Gele kaart voor Joao Mario Porto
83' Wissel Porto Wissel G. Borges voor M. Taremi Porto
88' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Paços de Ferreira
Opstellingen Porto - Paços de Ferreira
De opstellingen van Porto en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Paços de Ferreira

Porto en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Porto 21
Winst Paços de Ferreira 3
Gelijkspel 6
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 3e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 18e plaats.