Nabeschouwing Santa Clara - Belenenses (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zaterdag 19 maart 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Belenenses (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Santa Clara en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Santa Clara en Belenenses gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Santa Clara - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Carraca Belenenses
47' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor A. Carvalho Santa Clara
56' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Y. Baraye Belenenses
57' Wissel Santa Clara Wissel Ricardinho voor O. Barreto Santa Clara
61' Wissel Belenenses Wissel Safira voor A. Camara Belenenses
65' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Y. Tavares Belenenses
72' Wissel Belenenses Wissel R. Camacho voor Lica Belenenses
74' Wissel Santa Clara Wissel K. Tagawa voor Crysan Santa Clara
74' Wissel Santa Clara Wissel Allano voor R. Costa Santa Clara
86' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor K. Boateng Santa Clara
89' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor S. Sithole Belenenses
89' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Calila Belenenses
89' Wissel Santa Clara Wissel M. Mohebi voor A. Carvalho Santa Clara
90' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor P. Henrique Santa Clara
94' Wissel Belenenses Wissel Sandro voor A. Sousa Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Belenenses
Opstellingen Santa Clara - Belenenses
De opstellingen van Santa Clara en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Belenenses

Santa Clara en Belenenses treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Santa Clara favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 3
Winst Belenenses 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 10e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 18e plaats.