Nabeschouwing Santa Clara - Marítimo (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zaterdag 23 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Marítimo (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Santa Clara en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Santa Clara kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Tagawa. Santa Clara vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Tagawa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Marítimo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Alipour.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Marítimo nadat W. Claudio in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Santa Clara - Marítimo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Santa Clara Doelpunt K. Tagawa met assist van Allano Santa Clara 1-0
14' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor A. Carvalho Santa Clara
33' Doelpunt Santa Clara Doelpunt K. Tagawa met assist van Allano Santa Clara 2-0
46' Wissel Santa Clara Wissel Ricardo Fernandes voor M. Rocha Santa Clara
46' Wissel Marítimo Wissel R. Guitane voor Xadas Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel A. Vidigal voor Henrique Marítimo
50' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor P. Pelagio Marítimo
51' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Costa Marítimo
57' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Cunha Vidigal Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding A. Cunha Vidigal Marítimo
62' Wissel Santa Clara Wissel H. Morita voor A. Carvalho Santa Clara
63' Wissel Marítimo Wissel S. Beltrame voor P. Pelagio Marítimo
64' Doelpunt Marítimo Doelpunt A. Alipour met assist van A. Vidigal Marítimo 2-1
70' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor D. Mendes Marítimo
71' Wissel Marítimo Wissel Miguel Sousa voor D. Mendes Marítimo
74' Wissel Santa Clara Wissel R. Costa voor K. Tagawa Santa Clara
74' Wissel Santa Clara Wissel R. Oliveira voor Allano Santa Clara
78' Wissel Marítimo Wissel C. Bauque voor E. Costa Marítimo
84' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Villanueva Santa Clara
85' Doelpunt Marítimo Doelpunt W. Claudio met assist van C. Bauque Marítimo 2-2
90' Wissel Santa Clara Wissel M. Mohebi voor Lincoln Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Marítimo
Opstellingen Santa Clara - Marítimo
De opstellingen van Santa Clara en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Marítimo

Santa Clara en Marítimo treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Santa Clara. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 2
Winst Marítimo 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 11e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 7e plaats.