Nabeschouwing Santa Clara - Rio Ave (0-2) || Primeira Liga 2022/2023

Vrijdag 17 maart 2023 - 21:15 uur



In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Santa Clara het vrijdag 17 maart 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Rio Ave (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Rio Ave
LIVE Santa Clara - Rio Ave 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Rio Ave
Opstellingen Santa Clara - Rio Ave

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Santa Clara - Rio Ave

Santa Clara en Rio Ave treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 2 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Santa Clara als Rio Ave wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 3
Winst Rio Ave 3
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 18e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Santa Clara - Rio Ave Opstelling Santa Clara Opstelling Rio Ave Live Santa Clara - Rio Ave Live Santa Clara - Rio Ave kijken Santa Clara - Rio Ave kijken Live Santa Clara - Rio Ave stream Santa Clara - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Rio Ave Uitslag Santa Clara - Rio Ave Statistieken Santa Clara - Rio Ave Primeira Liga 2022/2023 Santa Clara - Rio Ave wedden Santa Clara - Rio Ave gokken Santa Clara - Rio Ave Unibet