Nabeschouwing Santa Clara - Sporting Braga (0-4) || Primeira Liga 2022/2023

Donderdag 5 januari 2023 - 21:15 uur



In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Santa Clara het donderdag 5 januari 2023 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Sporting Braga (0-4)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Sporting Braga
LIVE Santa Clara - Sporting Braga 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Sporting Braga
Opstellingen Santa Clara - Sporting Braga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Santa Clara - Sporting Braga

Santa Clara en Sporting Braga treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 28 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 3 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Santa Clara. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 2
Winst Sporting Braga 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 15e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Santa Clara - Sporting Braga Opstelling Santa Clara Opstelling Sporting Braga Live Santa Clara - Sporting Braga Live Santa Clara - Sporting Braga kijken Santa Clara - Sporting Braga kijken Live Santa Clara - Sporting Braga stream Santa Clara - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Sporting Braga Uitslag Santa Clara - Sporting Braga Statistieken Santa Clara - Sporting Braga Primeira Liga 2022/2023 Santa Clara - Sporting Braga wedden Santa Clara - Sporting Braga gokken Santa Clara - Sporting Braga Unibet