Nabeschouwing Sporting Braga - Gil Vicente (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting Braga het zondag 13 maart 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Gil Vicente (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door H. Gomes, waarmee Gil Vicente met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sporting Braga dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Gil Vicente de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Sporting Braga - Gil Vicente 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor K. Fujimoto Gil Vicente
44' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Al Musrati Sporting Braga
51' Wissel Sporting Braga Wissel Fabiano Silva voor L. Buta Sporting Braga
57' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Horta Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Horta Sporting Braga
60' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor A. Leautey Gil Vicente
73' Wissel Sporting Braga Wissel F. Moura voor R. Gomes Sporting Braga
74' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor A. Castro Sporting Braga
77' Wissel Gil Vicente Wissel B. Aouacheria voor A. Leautey Gil Vicente
79' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor Y. Couto Sporting Braga
79' Wissel Sporting Braga Wissel Lucas Mineiro voor Al Musrati Sporting Braga
83' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor K. Fujimoto Gil Vicente
83' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor F. Navarro Gil Vicente
88' Wissel Gil Vicente Wissel H. Gomes voor E. Hackman Gil Vicente
89' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt H. Gomes met assist van B. Aouacheria Gil Vicente 0-1
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fabiano Silva Sporting Braga
95' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Z. Frelih Gil Vicente
96' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Horta Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Gil Vicente
Opstellingen Sporting Braga - Gil Vicente
De opstellingen van Sporting Braga en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Gil Vicente

Sporting Braga en Gil Vicente treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 25 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 9
Winst Gil Vicente 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 4e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 5e plaats.