Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting Braga het zondag 29 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Sporting Braga dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Sporting Braga, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sporting Braga - Vitória Guimarães 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Almeida Vitória SC
27' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rochinha Vitória SC
32' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Silva Sporting Braga
37' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Al Musrati Sporting Braga
52' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rafa Vitória SC
57' Wissel Vitória SC Wissel T. Silva voor A. Almeida Vitória SC
57' Wissel Vitória SC Wissel M. Edwards voor Rochinha Vitória SC
62' Wissel Sporting Braga Wissel F. Moura voor R. Silva Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel I. Medeiros voor F. Martins Sporting Braga
73' Wissel Vitória SC Wissel R. Lameiras voor R. Quaresma Vitória SC
74' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor Andre Vitória SC
74' Wissel Sporting Braga Wissel M. Gonzalez voor W. Galeno Sporting Braga
82' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor O. Estupinan Vitória SC
85' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Trmal Vitória SC
89' Wissel Sporting Braga Wissel Y. Couto voor F. Silva Sporting Braga
89' Wissel Sporting Braga Wissel L. Mineiro voor A. Horta Sporting Braga
92' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Mumin Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Vitória Guimarães
Opstellingen Sporting Braga - Vitória Guimarães
De opstellingen van Sporting Braga en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães

Sporting Braga en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 9 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 17
Winst Vitória Guimarães 6
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 7e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 9e plaats.