Nabeschouwing Sporting Braga - Vizela (4-1) || Primeira Liga 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting Braga het dinsdag 30 november 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Vizela (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Horta, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 45e minuut voor dat Sporting Braga via R. Horta op 2-0 kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee R. Silva zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 72 minuten deed K. Kouao iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Vizela werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist A. Ruiz namens Sporting Braga de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vitor Jorge Fernandes Ferreira bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Vizela 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van I. Medeiros Sporting Braga 1-0
45' Penalty Sporting Braga Penalty R. Horta Sporting Braga 2-0
52' Wissel Vizela Wissel M. Paulo voor R. Guzzo Vizela
57' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Silva met assist van I. Medeiros Sporting Braga 3-0
65' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor A. Mendez Vizela
69' Wissel Sporting Braga Wissel A. Ruiz voor V. Oliveira Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel Lucas Mineiro voor A. Horta Sporting Braga
72' Doelpunt Vizela Doelpunt K. Kouao Vizela 3-1
73' Wissel Sporting Braga Wissel L. Piazon voor I. Medeiros Sporting Braga
73' Wissel Sporting Braga Wissel B. Rodrigues voor R. Silva Sporting Braga
79' Wissel Vizela Wissel T. Costa Silva voor H. Zagbayou Vizela
84' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor F. Moura Sporting Braga
84' Wissel Sporting Braga Wissel Fabiano Silva voor Y. Couto Sporting Braga
93' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Ruiz met assist van Lucas Mineiro Sporting Braga 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Vizela
Opstellingen Sporting Braga - Vizela
De opstellingen van Sporting Braga en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Vizela

Sporting Braga en Vizela treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Vizela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Sporting Braga 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 6e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 15e plaats.