Nabeschouwing Sporting CP - Casa Pia (3-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Sporting CP het zaterdag 22 oktober 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Casa Pia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Casa Pia (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Casa Pia is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Clayton, waarmee Casa Pia met 0-1 de leiding nam. Sporting CP kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Paulinho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette N. Santos zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam.

Pedro Goncalves zette Sporting CP even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Casa Pia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor G. Saviour Casa Pia
23' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Goncalo Inacio Sporting CP
37' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Clayton Casa Pia
43' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Clayton met assist van G. Saviour Casa Pia 0-1
45' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor T. Kunimoto Casa Pia
46' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor P. Porro Sporting CP
46' Wissel Casa Pia Wissel Neto voor T. Kunimoto Casa Pia
46' Wissel Sporting CP Wissel C. Lamba voor J. Marsa Sporting CP
54' Wissel Sporting CP Wissel Paulinho voor Trincao Sporting CP
55' Wissel Casa Pia Wissel Y. Eteki voor R. Baro Casa Pia
57' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Paulinho Sporting CP 1-1
59' Doelpunt Sporting CP Doelpunt N. Santos met assist van P. Porro Sporting CP 2-1
63' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Y. Eteki Casa Pia
65' Penalty Sporting CP Penalty Pedro Goncalves Sporting CP 3-1
66' Wissel Casa Pia Wissel Rafael Martins voor Clayton Casa Pia
66' Wissel Casa Pia Wissel Vito voor A. Taira Casa Pia
72' Wissel Sporting CP Wissel Arthur Gomes voor Pedro Goncalves Sporting CP
78' Wissel Sporting CP Wissel F. Nazinho voor P. Porro Sporting CP
78' Wissel Sporting CP Wissel M. Fernandes voor M. Ugarte Sporting CP
83' Wissel Casa Pia Wissel L. Bolgado da Costa voor J. Nunes Casa Pia
93' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Vito Casa Pia
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Casa Pia
Opstellingen Sporting CP - Casa Pia
De opstellingen van Sporting CP en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Casa Pia

Sporting CP en Casa Pia treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Casa Pia elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Sporting CP 0
Winst Casa Pia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 5e positie staat, terwijl we Casa Pia terugvinden op de 4e plaats.